Home > Abonnement

Abonnement

De iPhone 4 wordt sinds 11 juli 2008 in Nederland verkocht via T-Mobile. Destijds was deze de exclusieve provider van het toestel en T-Mobile wordt nog steeds als de belangrijkste iPhone-provider gezien. Sinds november 2010 zijn providers Vodafone en KPN (inclusief haar dochterbedrijven Telfort en Hi) ook officiële aanbieders van de iPhone 4.

T-Mobile

T-Mobile verkoopt was de allereerste iPhone-aanbieder van Nederland en heeft speciale iPhone abonnementen: i-150, i-200, i-300, i-500 en i-1000. De cijfers staan voor het aantal belminuten en het aantal sms'jes dat in het abonnement zit. T-Mobile biedt in deze abonnementen onbeperkt internet aan en is de goedkoopste van Nederland.

Vodafone

Vodafone heeft ook vijf speciale abonnementen die ieder een ander tegoed van belminuten en sms'jes hebben, verschillende toestelprijs en natuurlijk de prijs die je per maand betaalt. Opvallend aan de abonnementen van Vodafone is dat er geen onbeperkt internet is.

KPN

Als laatste officiële provider hebben we KPN. KPN richt zich vooral op zakelijke abonnementen. Haar abonnementen zijn relatief duur in vergelijken met de twee andere providers en de zakelijke abonnementen zijn relatief goedkoop. Bij KPN is het internet ook niet onbeperkt en ligt de toestelprijs hoog.