Home > Applicaties

Applicaties

Voor de iPhone zijn veel applicaties in de App Store te vinden die het beltegoed opvragen. Deze worden meestal gecategoriseerd op provider en zijn afhankelijk van de website van deze provider. De applicaties geven de resterende sms'jes en belminuten, het aantal resterende dagen en de overige kosten.

Het verschil tussen deze applicaties zijn eigenlijk maar twee dingen: het design en de prijs. Je wilt natuurlijk een applicatie die makkelijk te gebruiken is en er leuk uitziet. Daarnaast wil je zo min mogelijk geld uitgeven voor iets dat je ook achter de computer kan doen.

Belstatus

Belstatus

Belstatus was de eerste en meest gebruikte belstatus-applicatie voor de iPhone. De applicatie heeft een mooi en overzichtelijk design en beschikt over een historie waarin u uw verbruik van de afgelopen maanden kan bekijken. Via een badge die verfrist wordt als je Belstatus opnieuw opstart krijg je te zien hoeveel belminuten of sms'jes je nog tot je beschikking hebt die maand.

Naam Bijzonderheid Prijs Link
Belstatus Badge in thuisscherm €0,79 Ga naar App Store
BelStatistics Beveiligen met wachtwoord (tijdelijk niet beschikbaar) €0,79 Ga naar App Store
Belstand Zeer uitgebreid Gratis Ga naar App Store

Bovenstaande applicaties zijn alleen geschikt voor T-Mobile-abonnementen. Voor Vodafone en KPN zijn andere applicaties nodig.